fbpx
Hae!
461
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-461,bridge-core-3.0.1,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-28.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

TIETOJA HAKEMISESTA

Haku tammikuussa 2022 alkaville linjoille päättyy 5.12.2021. Haku syyskuussa 2022 alkaville linjoille päättyy 7.8.2022. Hakijalta edellytämme 18v ikää opintojen alkuun mennessä.


Hakuohjeet ja opiskelijavalinta visuaalisten alojen linjoille
(Kuvataide, Sarjakuva ja digitaalinen kuvittaminen, Valokuvaus, Visuaalinen Viestintä, XR & Game Design)

 

  1. Täytä hakemuksesi 

Käsiteltyämme hakemuksesi lähetämme sinulle sähköpostitse tiedon, onko meidän mahdollista tarjota sinulle opiskelupaikka.  Opintolinjan täytyttyä otamme hakijoita varasijoille.

 

  1. Vahvista tarjottu opiskelupaikka

Vastaa sähköpostiin, jossa kerroimme tarjoavamme opiskelupaikan, ja ilmoita ottavasi paikan vastaan.

 

Lähetämme sinulle erillisenä sähköpostina laskun 200€ ilmoittautumismaksusta.

 

Ilmoittautumismaksu ei ole ylimääräinen maksu, vaan osa opintomaksua. Ilmoittautumismaksu hyvitetään sinulle viimeisessä maksuerässä. Jos et saa laskua, kurkkaa roskapostiin ja tarvittaessa ota sähköpostitse yhteyttä toimistoomme, toimisto@kyme.fi

 

  1. Maksa ilmoittautumismaksu

 

Vasta maksettu ilmoittautumismaksu tarkoittaa, että sinulle on varmistettu opiskelupaikka.

Maksun saavuttua lähetämme sinulle hyväksymisilmoituksen ja lisätietoa opintojen aloitukseen liittyen.

 

Opintopaikan peruuttaminen

Mikäli pääset johonkin muuhun oppilaitokseen tai elämäntilanteesi ei ole opintojen aloitukseen otollinen, voit perua ilmoittautumisesi viimeistään 5vrk ennen hakuajan päättymistä.  Palautamme tässä tapauksessa ilmoittautumismaksusi kahden viikon kuluessa takaisin tilillesi.

Peruutuksen voi tehdä ainoastaan sähköpostitse osoitteeseen toimisto@kyme.fi ja se on lähetettävä samasta sähköpostiosoitteesta, jonka ilmoitit hakiessasi opiskelemaan. Ilmoita myös tilinumero, mihin ilmoittautumismaksu palautetaan.

HAKEMINEN VISUAALISTEN ALOJEN LINJOILLE

 

Hae helposti tästä: sähköisellä hakulomakkeella