fbpx
Kurssit ja ilmoittautuminen
Kymenlaakson Opiston kansalaisopisto kurssit ja sähköinen ilmoittautuminen. Ilmoittautua voit myös kansalaisopiston toimistoon p. 020 711 8531 tai sähköpostitse toimisto@kyme.fi
kansalaisopisto,kurssi,ilmoittautuminen
1730
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1730,page-child,parent-pageid-1386,bridge-core-3.0.1,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

KANSALAIS-
OPISTON KURSSIT JA
ILMOITTAUTUMINEN

AJANKOHTAISTA

Ajankohtaisia asioita: lisäyksiä, peruutuksia ja muutoksia

UUDET KURSSIT JA MATKAT

Uudet opintopiirit ja matkat, jotka eivät ole vielä opinto-oppaassa

Tanssi ja liikunta

Joogat, tanssit, zumbat, jumpat, vesiliikunnat, cheerleaderit ja kuntosalit sekä jumppaseurat

Kielet

Ruotsi, Englanti, Saksa Espanja, Italia ja muut

Musiikki

Kuorot, soittokunnat, orkesterit, laulu, soittimet ja muskarit

Kuvataiteet ja muotoilu

Kuvataidekoulut, piirustus ja maalaus, savityöt

Käden taidot ja taitoaineet

Tietotekniikka, neulonta, kudonta, puu- ja metallityöt, entisöinti, puutarha

Esittävä taide ja kirjallisuus

Anjalankosken teatteri, luova kirjoittaminen, lukupiirit

Muut

Opistokino, elokuvapiirit, sirkut, napakat, virkkikset ja muut kerhot

Psykologia ja kasvatus

Kasvatus, kehitysvammaisten opintopiirit

Kansalaisopiston kursseihin voit tutustua ja ilmoittautua sähköisesti ylläolevista kuvista tai esitteestä löytyvällä lomakkeella jonka voit postittaa, tuoda opistolle tai laittaa sähköpostin liitteenä (toimisto@kyme.fi), puhelimitse 020 7118 531.

 

Jumppaseurojen (AnJu, InLi, MyVoLi) ilmoittautumiset suoraan jumppaseuroihin!

 

Otamme vastaan Kansalaisopiston ilmoittautumisia kurssien alkamiseen asti. Ilmoittauduthan  kursseille kuitenkin mahdollisimman pian! Ilmoittautumisajan päätyttyä otamme toki opiskelijoita sellaisille kursseille, joilla on vielä tilaa.

 

Voit ilmoittautua elokuussa myös keväällä alkaviin opintopiireihin.

 

Ilmoittautuminen on sitova, mutta osallistumisen voi perua kirjallisesti vielä ensimmäisen käyntikerran jälkeen. Tämän jälkeen kurssista on maksettava koko kurssihinta. Lähettämällä ilmoittautumisen annat suostumuksen henkilötietojen tallentamiseen Kymenlaakson Opiston oppilasrekisteriin ja muihin sähköisiin järjestelmiin.

 

Opistolta otetaan yhteyttä vain jos kurssi perutaan, kokoontumisajankohta siirretään tai jos saat opiskelupaikan varasijalta.

 

Kurssimaksut lähetämme sähköpostilla tai kirjeitse. Muistutuslaskusta perimme ylimääräisen viiden euron toimistomaksun.

 

Kurssimaksut voi suorittaa verkkomaksuna Smartum-verkkopalvelussa, SmartumPaylla, Smartum-mobiilimaksuna opiston toimistossa tai Smartumin seteleillä tuomalla/lähettämällä ne toimistolle. Huomioithan, että jokaisessa Smartum-setelissä tulee olla nimesi.

 

Smartum maksuvälineet ovat ainaostaan työntekijän omaan henkilökohtaiseen käyttöön, niillä ei voi maksaa perheenjäsenten harrastuksia. Tämä perustuu verottajan ohjeistuksiin maksuvälineen henkilökohtaisuuteen liittyen.

 

Kurssimaksut voi suorittaa myös ePassilla ottamalla yhteyttä opiston toimistoon.

 

Syksystä 2020 alkaen maksut voi suorittaa myös Eazybreakilla!

 

Työttömille myönnetään 40 euron opintoseteli yhdelle opiston kurssille lukuvuodessa. Muut opintosetelit kohdennetaan tiettyihin kursseihin, kurssien esittelyn yhteydessä mainitaan opintoseteleiden käyttömahdollisuudesta. Rehtori voi alentaa, poistaa tai jaksottaa perustelluin syin kurssimaksun maksamisen. Vapautusta, alennusta tai kurssimaksun jaksottamista on haettava kirjallisesti. Kirjallisen hakemuksen voi toimittaa kirjeitse tai sähköpostilla olli.laurila@kyme.fi.