fbpx
Kurssit ja ilmoittautuminen
Kymenlaakson Opiston kansalaisopisto kurssit ja sähköinen ilmoittautuminen. Ilmoittautua voit myös kansalaisopiston toimistoon p. 020 711 8531 tai sähköpostitse toimisto@kyme.fi
kansalaisopisto,kurssi,ilmoittautuminen
1730
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1730,page-child,parent-pageid-1386,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

KURSSIT JA ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautua voit esitteestä löytyvällä lomakkeella, jonka voit joko postittaa, tuoda opistolle tai laittaa sähköpostin liitteenä (toimisto@kyme.fi), puhelimitse 020 7118 531 tai sähköisesti sivun alareunassa olevalla linkillä.

 

Otamme vastaan Kansalaisopiston ilmoittautumisia kurssien alkamiseen asti. Ilmoittauduthan  kursseille kuitenkin mahdollisimman pian! Ilmoittautumisajan päätyttyä otamme toki opiskelijoita sellaisille kursseille, joilla on vielä tilaa.

 

Voit ilmoittautua elokuussa myös keväällä alkaviin opintopiireihin.

 

Työttömille myönnetään 40 euron opintoseteli yhdelle opiston kurssille lukuvuodessa. Muut opintosetelit kohdennetaan tiettyihin kursseihin, kurssien esittelyn yhteydessä mainitaan opintoseteleiden käyttömahdollisuudesta.

Rehtori voi alentaa, poistaa tai jaksottaa perustelluin syin kurssimaksun maksamisen. Vapautusta, alennusta tai kurssimaksun jaksottamista on haettava kirjallisesti. Kirjallisen hakemuksen voi toimittaa kirjeitse tai sähköpostilla olli.laurila@kyme.fi.

 

Jumppaseurojen (AnJu, InLi, MyVoLi) ilmoittautumiset suoraan jumppaseuroihin!

 

Opistolta otetaan yhteyttä vain jos kurssi perutaan, kokoontumisajankohta siirretään tai jos saat opiskelupaikan varasijalta.

 

Ilmoittautuminen on sitova, mutta osallistumisen voi perua kirjallisesti vielä ensimmäisen käyntikerran jälkeen. Tämän jälkeen kurssista on maksettava koko kurssihinta. Lähettämällä ilmoittautumisen annat suostumuksen henkilötietojen tallentamiseen Kymenlaakson Opiston oppilasrekisteriin ja muihin sähköisiin järjestelmiin.

 

Kurssimaksut lähetämme sähköpostilla tai kirjeitse. Muistutuslaskusta perimme ylimääräisen viiden euron toimistomaksun.

 

Kurssimaksut voi suorittaa  Smartumin kortilla verkkomaksuna Smartum-verkkopalvelussa, SmartumPaylla, Smartum-mobiilimaksuna opiston toimistossa tai Smartumin seteleillä tuomalla/lähettämällä ne toimistolle. Huomioithan, että jokaisessa Smartum-setelissä tulee olla nimesi.

Smartum maksuvälineet ovat ainaostaan työntekijän omaan henkilökohtaiseen käyttöön, niillä ei voi maksaa perheenjäsenten harrastuksia. Tämä perustuu verottajan ohjeistuksiin maksuvälineen henkilökohtaisuuteen liittyen.

Kurssimaksut voi suorittaa myös ePassilla ottamalla yhteyttä opiston toimistoon.