fbpx
Kansanopisto
Kansanopisto
1674
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1674,page-parent,bridge-core-3.0.1,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

OPINTOLINJAMME
KOUVOLASSA

XR & game design

XR & game design –linjan opinnot antavat perustiedot ja –taidot lisätyn todellisuuden sekä virtuaalisen todellisuuden tuotantojen vaatimuksiin. Lisäksi konseptuaalisen suunnittelun ja taiteellisen narratiivin kautta käymme läpi perusasiat pelisuunnittelusta ja tilallisen esityksen laatimisesta.

Visuaalinen viestintä

Visuaalinen viestintä on sisällön esittämistä informatiivisesti erilaisin välinein eri medioissa. Visuaalisen viestinnän tarkoitus on selkeyttää haluttu viesti ja herättää mielenkiintoa. Se voi olla valokuva, julkaisu, filmi, typografinen muotoilu, logo tai kuvitus, joka pysäyttää ja kiteyttää halutun viestin.

Valokuvaus

Valokuvauslinja antaa perustiedot ja –taidot valokuvauksesta ja ja avaa näkymän ammattikentän työskentelyperinteisiin. Opetuksemme koostuu teemallisista teoria-alustuksista, kuvausharjoituksista ja palautteesta.

Sarjakuva ja digitaalinen kuvittaminen

Sarjakuvan ja digitaalisen kuvittamisen linjalla keskitymme ideoiden, tarinoiden ja visuaalisten maailmojen sekä kuvallisen ajattelun kehittämiseen. Opinnoissa voit suunnata käsin tekemiseen tai tutustua tarkemmin digitaalisen ympäristön suomiin mahdollisuuksiin niin piirtämisessä kuin maalaamisessakin.

Kuvataide

Kuvataide on ideoiden ja ajatusten kuvalliseen tai kolmiulotteiseen muotoon saattamista. Opintomme antavat valmiuksia kuvan monipuoliseen tekemiseen, ideointiin ja tekniikkoihin sekä kuvien työstämiseen kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmien avulla valmiiksi painotuotteeksi.

Kansalaisopiston kurssit

Joogaa, kuvataiteita, kokkausta, elokuvakerho, kieliä.. Taidelinjojen opiskelijoilla on oikeus valita Kymenlaakson Opiston kansalaisopiston kursseilta vapaaehtoisia lisäopintoja.

SUOMEN KIELI- JA KOTOUTUMISKOULUTUS

Kymenlaakson Opisto järjestää Haminassa ja Kouvolassa Suomen kieli- ja kotoutumiskoulutusta.

OPINTOLINJAMME
HAMINASSA

Finnish for foreingers in Hamina - Suomen kielen peruskursseja Haminassa

Intensive courses in Finnish for foreigners. Suomen kielen peruskursseja maahanmuuttajille.

LogoArt-ohjaajakoulutus

LogoArtissa yhdistyvät Viktor E. Franklin logoterapia ja Margaret Hauschkan taideterapia. LogoArtin tavoitteena ei ole esittävä taide, vaan taiteen avulla saavutettava tasapainoinen olotila ja oma hyvinvointi. Maalaaminen on prosessi, jonka avulla on mahdollista saada kosketus sisimpäänsä sekä edistää omaa kasvuaan ja luovuuttaan. Maalaamalla voidaan työstää myös henkilökohtaisia asioita ja ongelmia. LogoArt on matka itseen, se voimaannuttaa ja vapauttaa luovuutta.