fbpx
OPINNOISTA
1805
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1805,page-parent,page-child,parent-pageid-1674,bridge-core-3.0.1,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-28.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

OPINNOISTA

Kymenlaakson Opiston opintolinjat kestävät lukukauden tai -vuoden. Linjoillamme opiskellaan opintosuunnitelman mukaisesti. Sinulle voidaan rakentaa myös henkilökohtainen, oma opintosuunnitelma (HOPS), jolloin valitset mieleisiäsi kursseja eri linjoilta. Räätälöity opintosuunnitelma vaatii omaa aktiivisuutta ja kurssien ajankohtien seuraamista.

 

Lukuvuoden mittaisen opinnot on myös mahdollista jakaa kahdelle eri opintolinjalle. Voit myös siirtyä linjalta toiselle lukukauden aikana. Syksyn kaikilta linjoilta voit jatkaa kevääksi valokuvauksen, kuvataiteen tai sarjakuvan ja digitaalisen kuvittamisen linjoille. Linjat, joihin siirtymistä kevääksi emme suosittele, ovat visuaalisen viestinnän ja XR & game design linjat, sillä ohjelmistojen opettelu painottuu syyslukukauteen.

Koko vuoden kestävien taidelinjojen suorittamisesta saa lisäpisteitä toisen asteen yhteishaussa.

 

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun (XAMK) avoimen AMK:n visuaalisen viestinnän opintokokonaisuus (25 op) sisältyy Visuaalisen viestinnän  ja lukuvuoden kestävän Kuvataidenlinjan opintoihin.

 

Taidelinjojen opiskelijoilla on oikeus osallistua myös Kymenlaakson Opiston kansalaisopiston kursseille, useimmiten maksutta.