fbpx
Opintolinjamme
2587
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2587,page-child,parent-pageid-1805,bridge-core-1.0.4,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-19.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

OPINTOLINJAMME

XR & game design

XR & game design –linjan opinnot antavat perustiedot ja –taidot lisätyn todellisuuden sekä virtuaalisen todellisuuden tuotantojen vaatimuksiin. Lisäksi konseptuaalisen suunnittelun ja taiteellisen narratiivin kautta käymme läpi perusasiat pelisuunnittelusta ja tilallisen esityksen laatimisesta.

Graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu on osana kaikkea visuaalista viestintää. Se on ulkoasujen suunnittelua, jota näemme pakkauksissa, elokuvissa, mainonnassa, logoissa, sekä opasteissa. Graafisen suunnittelun opintomme tarjoavat perustiedot ja -taidot ja perehdyttävät graafisen suunnittelun monimuotoiseen kenttään.

Valokuvaus

Valokuvauslinja antaa perustiedot ja –taidot valokuvauksesta ja ja avaa näkymän ammattikentän työskentelyperinteisiin. Opetuksemme koostuu teemallisista teoria-alustuksista, kuvausharjoituksista ja palautteesta.

Sarjakuva ja digitaalinen kuvittaminen

Sarjakuvan ja digitaalisen kuvittamisen linjalla keskitymme ideoiden, tarinoiden ja visuaalisten maailmojen sekä kuvallisen ajattelun kehittämiseen. Opinnoissa voit suunnata käsin tekemiseen tai tutustua tarkemmin digitaalisen ympäristön suomiin mahdollisuuksiin niin piirtämisessä kuin maalaamisessakin.

Kuvataide

Kuvataide on ideoiden ja ajatusten kuvalliseen tai kolmiulotteiseen muotoon saattamista. Opintomme antavat valmiuksia kuvan monipuoliseen tekemiseen, ideointiin ja tekniikkoihin sekä kuvien työstämiseen kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmien avulla valmiiksi painotuotteeksi.

Kansalaisopiston kurssit

Joogaa, kuvataiteita, kokkausta, elokuvakerho, kieliä.. Taidelinjojen opiskelijoilla on oikeus valita Kymenlaakson Opiston kansalaisopiston kursseilta vapaaehtoisia lisäopintoja.

SUOMEN KIELI- JA KOTOUTUMISKOULUTUS

Kymenlaakson Opisto järjestää Kotkassa ja Kouvolassa Suomen kieli- ja kotoutumiskoulutusta.