fbpx
Asuntola
1705
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1705,page-child,parent-pageid-1672,bridge-core-3.0.1,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

ASUNTOLA

Asuntolassa on mahdollisuus asua yhden (1hh) tai  kahden hengen huoneessa (2hh). Molemmat huoneet ovat samankokoisia ja jokaisessa huoneessa on oma wc ja suihku. Kaikki huoneet ovat kalustettuja. Niissä on kaksi sänkyä, työpöytää ja yöpöydät. Jokaisessa huoneessa on verhot ja matot. Huoneissa on lukolliset kaapit omille vaatteille ja tavaroille.

 

Opiskelijan tulee tuoda mukanaan omat vuode- ja liinavaatteet (peitto, tyyny ja lakanat) sekä astioita ilta- ja viikonloppuruokailuita varten. Huoneen sisustusta mattojen, verhon jne osalta saa vapaasti muokata omilla tavaroillaan.

 

Asuntolassa on yhteiskeittiöt, oleskelutiloja, bändikämppa ja sauna. Takkahuone on varustettu FullHD videotykillä, äänentoistolla, blu-ray soittimella sekä PS3 ja PS4-pelikonsoleilla leffailtoja ja pelisessioita varten. Pyykkituvassa voit pestä ja kuivata pyykkisi pientä maksua vastaan.

 

Kymenlaakson Opiston siivoushenkilökunta huolehtii omalla ammattitaidollaan asuntolan viihtyvyydestä ja siisteydestä ja heiltä voi aina kysyä, mikäli jokin asumisessa askarruttaa.