fbpx
Huipputekniikka käytössäsi
1711
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1711,page-child,parent-pageid-1672,bridge-core-3.0.1,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Huipputekniikka käytössäsi

”Summa summarum, opiskelijoiden käytössä – myös iltaisin ja viikonloppuisin – on kokonaisuus, josta useampi korkeakouluopiskelija ja mainostoimiston työntekijä näkee vain päiväunia.”

 

Laite- ja ohjelmistohankinnat tehdään meillä visuaalisen alan näkökulmasta. Työvälineohjelmistoina tuore Adoben CC-paketti, Lightroom, Unity, Mudbox ja Maya jne. Tehokkaissa työasemissa – joita on riittävästi – isot täysvärinäytöt valokuvan käsittelyyn ja taittamiseen. Tulostamiseen oikea digipainokone.  Tallennustilaa löytyy ja työt varmuuskopioidaan automaattisesti. Valokuitu vie nettiin vauhdilla ja koko kampusalueella sekä asuntolassa on avoin langaton internet-yhteys. Oculus Rift – virtuaalitodellisuuslaitteisto. DJI Mavic drone ulkotuotantoihin. Sokerina pohjalla, opiston oma ATK-tukihenkilö auttaa mielellään myös opiskelijoiden omien laitteiden ongelmatilanteissa.