fbpx

KIRJOITTAJA-
LINJA

Haluatko kehittää kirjallista ilmaisuasi ja kirjoittaa monipuolisesti?
Haaveiletko kirjailijan, toimittajan, opettajan, tiedottajan tai kääntäjän ammatista?

 

Kysy seuraavan kirjoittamislinjan alkamisajankohtaa!

 

Kirjoittajalinjalla opiskelet kirjoittamista laaja-alaisesti. Linjan tavoitteena on tutustuttaa sinut kirjoittajan ja kirjailijan työhön. Opetus on käytännönläheistä. Linjalla tutustutaan eri kirjallisuuden lajeihin ja tyyleihin, blogeista runoihin. Koulutus antaa valmiuksia kirjoittaa, analysoida ja arvioida erilaisia tekstejä. Tavoitteena on, että opit hallitsemaan omaa kirjoittamisprosessiasi ja hyödyntämään palautetta tekstisi hiomisessa. Aiempaa kirjoittajataustaa ei tarvitse olla, kiinnostus kirjoittamista kohtaan ja motivaatio riittää.

 

Linja sopii niin tavoitteelliselle harrastajakirjoittajalle, julkaisemista suunnittelevalle kuin ammatikseenkin kirjoittavalle. Se tarjoaa virkistävän sapattivuoden tai mahdollisuuden kirjoittamiseen liittyvien unelmien toteuttamiseen. Linjalla tutustut myös toisiin samanhenkisiin, kirjoittaviin ihmisiin.

 

Kirjoittajalinja antaa myös valmiuksia korkeakouluopintoihin ja soveltuu yleissivistävänä kurssina kaikille kirjoittamisesta ja lukemisesta kiinnostuneille.

 

Linjan opettajat ovat kirjailijoita ja kirjoittamisen ammattilasia.

 

Linjoille on jatkuva haku. Paikkoja rajoitetusti, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Ota yhteyttä! kurssisihteeri@jamilahti.fi