fbpx
TURVAPAIKKA
2924
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2924,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

TURVAPAIKKA
KUVITUSKILPAILU

Kymenlaakson Opisto järjesti kuvituskilpailun visuaalisen alan harrastajille ja opiskelijoille. Aiheena turvapaikka pyrkii herättämään ajatuksia henkilökohtaisella ja yleisellä tasolla. Mikä on sinun turvapaikkasi ja minkälaisena miellät turvapaikan? Keitä turvapaikka koskettaa ja onko meillä kaikilla sellainen?

 

Kilpailusarjat
1) Valokuva, 2) Sarjakuva, 3) Kuvituskuva


Kilpailuun osallistuminen
Kilpailu on avoin kaikille yli 16-vuotiaille harrastajille ja opiskelijoille.


Kilpailuaika
Kilpailuaika oli 1.10.2018 – 1.2.2019. Kilpailukuvat tuli lähettää 1.2.2019 mennessä sähköpostiin turvapaikka@kyme.fi

 

 

Kilpailukuvat

  1. Valokuva: kilpailuun osallistutaan yhdellä digikuvalla, joka on osallistujan itsensä ottama. Kuvaajalla on oltava lähettämäänsä kuviin täydet oikeudet. Kodin, pihan tai muun suojan piirissä kuvatuilta henkilöiltä on oltava lupa kuvan julkaisuun. Kuvankäsittely tulee rajoittaa sävyn ja valon säätöihin.
  2. Sarjakuva: Kilpailuun osallistutaan yhdellä sivulla tai stripillä. Tekniikka ja väline vapaa.
  3. Kuvituskuva: Kilpailuun osallistutaan yhdellä kuvalla. Tekniikka ja väline vapaa.

Kilpailutöiden lähettäminen
Työt lähetetään digitaalisessa muodossa sähköpostilla osoitteeseen turvapaikka@kyme.fi  Kirjoita lähetyksen nimeksi Turvapaikka ja sähköpostiin nimesi, ikäsi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Valokuva lähetetään jpg-muodossa ja sen tulee olla kooltaan 1-5 MB. Kuvatiedosto tulee nimetä tekijän nimellä.

Voittajakuvan valinta ja palkinto
Tuomaristo valitsee kolme parasta joka sarjasta, joista voittaja saa 300 euron rahapalkinnon. Seuraavat kaksi saavat 100 euron palkinnon. Voittajat palkitaan 4.5.2019 Kymenlaakson Opiston Avoimet ovet-tapahtumassa ja heidän nimensä julkaistaan opiston nettisivulla. Voittajille ilmoitetaan maaliskuun alussa. Tuomariston muodostavat valokuvataiteilija Kira Leskinen,valokuva, sarjakuvataiteilija ja kuvittaja Marko Turunen, sarjakuva ja kuvituskuva.

 

Henkilötietojen käyttö ja julkaisuoikeus
Kilpailuun osallistuja myöntää järjestäjälle oikeuden käyttää palkinnon voittaneen nimeä, kuvaa tai lausumaa kilpailuun liittyvässä tiedotuksessa eri medioissa ilman eri korvausta vuoden 2019 aikana. Muilta osin järjestäjä ei varaa tekijänoikeuksia kilpailutöihin, vaan ne säilyvät tekijällä.
Muiden osallistujien kuvia ja nimiä ei julkaista ja ne poistetaan kilpailun päätyttyä. Lisäksi voittajien työt ovat esillä opiston tiloissa ja joissakin Kymenlaakson lukioissa vuoden 2019 aikana.