fbpx
Uudet opintopiirit ja matkat
Täältä löydät tietoja uusista opintopiireistä, jotka eivät olleet vielä opinto-oppaassa
kymenlaaksonopisto, kyme, uudet, opintopiirit, matkat
1745
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1745,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

UUDET OPINTOPIIRIT JA MATKAT

Täältä löydät tietoja uusista opintopiireistä, jotka eivät olleet vielä opinto-oppaassa

 

REUNAN LUKUPIIRI
Kirjakauppa Reuna, Wanha Rautakauppa, Myllykoskentie 9, 46800 Myllykoski

6 kokoontumiskertaa, ke 20.3., 27.3., 3.4., 10.4., 17.4. ja 24.4. alkaen klo 18

Hinta 20 e, ilmoittautumiset 6.3. mennessä joko Reuna-kustantamoon puh. 040 578 8049, info@reunalla.fi tai Kymenlaakson Opistolle www.kyme.fi/kansalaisopisto, 020 711 8531.

Reunan lukupiirissä kustantaja ja kurssilaiset keskustelevat ensin kirjan lajityypistä, aiheesta ja tyylistä ja laativat kysymyksiä kirjailijalle. Ohjaaja Tarja Tornaeus. Seuraavalla viikolla kirjailija saapuu Myllykoskelle keskustelemaan kirjastaan ja vastaamaan kysymyksiin. Kurssilaiset voivat lainata kirjan tai ostaa sen omaksi puoleen hintaan.

20.3. ja 27.3. Elina Saksala: KISU – Onnestain on puolet sinun

Ensimmäisen kokoontumisen teemana on elämäkerran kirjoittaminen, dokumenttien kerääminen, kirjan rakenteen päättäminen ja muusikkoelämäkertojen erityispiirteet. Toisella kerralla helsinkiläinen toimittaja, musiikkialan kirjojen tekijä Elina Saksala kertoo Kisu Jernströmin elämäkerrasta ja sen tekovaiheista. Kirjan hinta lukupiiriläisille 15 e.

3.4. ja 10.4. Ulla-Maija Sievinen: Kymijoella

Ensimmäisessä kokoontumisessa tutustutaan historiikkien lähteisiin ja mm. kuvien käyttöoikeuksiin sekä verrataan uutta kirjaa muihin Kymijoki-kirjoihin: miten monella eri tavalla samaa aihetta voi käsitellä. Toisella kerralla tutustutaan elämään Kymijoella kautta aikojen, vieraana kotkalainen toimittaja Ulla-Maija Sievinen.
Kirjan hinta lukupiiriläisille 15 e.

17.4 ja 24.4. Juha Mäntylä: Teinikalenteri

Ensimmäisen kokoontumisen teemana on antologian kokoaminen, kirjoittajien valitseminen ja prosessin hallinta monien mielipiteiden myrskynsilmässä. Toisella kerralla vieraaksi saapuu merikarvialainen, Lapualla asuva Juha Mäntylä, joka on toimittanut myös mm. Joulukalenteri-antologiat. Teinikalenterin hinta lukupiiriläisille 5 e, mukana myös kouvolalaisia kirjailijoita.