fbpx

XR & game design

       eXtended Reality Magicians

XR & game design –linjalla opimme perustiedot ja –taidot lisätyn todellisuuden sekä virtuaalisen todellisuuden tuotantojen vaatimuksiin. Lisäksi konseptuaalisen suunnittelun ja taiteellisen narratiivin kautta käymme läpi perusasiat pelisuunnittelusta ja tilallisen esityksen laatimisesta. Opintosisältöihin kuuluvat myös tasosuunnittelu, mallintaminen ja gameplay-animaatio sekä käyttöliittymät, käyttökokemus ja 360-presentaatiot.

 

Tuotantoteknologioina käytämme mm Oculus Rift -virtuaalitodellisuusympäristöä, Unity-pelimoottoria, yleisimpiä 3d-ohjelmistoja (Maya, Mudbox), Photoshopia ja ääneen Cubasea.

 

XR & game design – linjan  opinnot toimivat siltana XR-, peli- ja muun soveltuvan alan korkeakouluopintoihin tai suoraan työelämään.

 

Yksilölliset opinpolut mahdollistavat painottamiseen opiskelijan omiin tarpeisiin ja kiinnostuksen kohteisiin. Aikaisempaa alan kokemusta ei vaadita.

 

3D-ympäristöt Augmented Reality ja Virtual Reality-päätteisiin sekä ruudulle. Konseptuaalinen suunnittelu, Game Design. Arkkitehtoninen presentaatio. Taiteellinen narratiivi. Level Design, tilallinen demonstraatio, Gameplay, GUI, Immersio ja User Experience. Luonnoksesta pelimoottoriin.

 

Lisäksi voit suoritaa vapaaehtoisia lisäopintoja kansalaisopistomme.

 

Aloitamme syksyllä opetuksen turvallisella tavalla viranomaisten ohjeiden mukaisesti ja olemme varautuneet toimimaan joustavasti lähi- sekä etäopetustilanteissa.